Om bloggen

Min vision og mision med denne blog er at skabe et mode forum, hvor folk løbende kan følge med i hvad jeg tror moden bliver, hvor det kan købes og designere som designer dette.

Der udover vil jeg også sætte fokus på folkene bag modebranchen, så man vil løbende kunne se profiler fra modebranchen på mit site. Der vil være tøjdesignere, make up artister, fotografer, modeller og alle dem som er med til at gøre modebranchen til det den er.

Jeg vil naturligvis også skrive om mit liv, hvad jeg laver, hvor jeg er og meget mere.

Jeg håber folk vil finde det interessant med en blog om mode samt de folk som arbejder i modebranchen.

Min historie er:

Jeg startede i modebranchen da jeg var 15 år. Jeg startede som model ved Unique, hvor jeg hurtigt blev kastet ud i branchen. Jeg rejste rundt i udlandet mens jeg stadig prøvede at gøre min folkeskole færdig.

Da jeg var 16 år begyndte jeg også at arbejde ved Bestseller i ONLY afdelingen, efter et år der vidste jeg at det var modebranchen min fremtid skulle være i.

Jeg begyndte derfor på Handelsskolen i Herning, da man jo skal have en studenter eksamen for at kunne læse design.

Efter de 3 år holdte jeg 1 år fri, hvor jeg arbejdede som model i udlandet og derefter begyndte jeg på Teko Designskole i Herning. Det var 2,5 fantastiske år, jeg var omgivet af kreative mennesker, lærerne udviklet mig og man kom hurtig ind i en kreativ boble.

Efter Teko fik jeg et job som designer ved Message, hvor jeg sad som designer på et helt nyt mærke VASK, men også på et jeans mærke som hedder GLOBAL FUNK.

Det varede ikke længe før dette dog ikke gik, og jeg flyttede til København for at finde et nyt job.

Jeg arbejder nu i en helt anden branche end modebranchen, men modebranchen er LANGT fra glemt – og er stadig at finde til modeugerne og i modenetværket!

 

Jeg arbejder pt. ikke som model længere – kun på “venne-basic”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>